Waarde 


 

Mijn passie is het vormgeven van een buitenruimte waar mensen echt kunnen genieten van de natuur en de sfeer om zich heen. Daarom vind ik het van belang dat er echt wordt geluisterd naar wat u, de tuinliefhebber, graag wil realiseren in deze speciale ruimte. Bij het vormgeven van de ideale buitenruimte is er volop gelegenheid voor persoonlijke inbreng, ideeën en creatieve input. Bij Nancy’s tuinontwerp geloven we in echt partnerschap.

Visie


Bij Nancy’s tuinontwerp omarmen we de kracht van groen en de kunst van design. Mijn visie op tuinontwerpen gaat verder dan vormgeving; het omarmt de essentie van uw levensstijl en de schoonheid van de natuur. In mijn tuinontwerpen is dan ook te zien hoe rust en evenwicht gerealiseerd wordt door zichtlijnen vanuit het huis te creëren. Hierbij wordt er gewerkt met natuurlijke materialen zoals stenen, grind, klinkers en planten die bijdragen aan het creëren van een sfeervolle en praktische omgeving.

Missie 


Mijn missie is om unieke buitenruimtes te creëren die een verlengstuk zijn van de identiteit van uw huis, waarbij er natuurlijke elementen en menselijke interactie met elkaar in evenwicht worden gebracht. Uw tuin wordt uw nieuwe favoriete plek!